Informatie voor de watersporter

Open dag op 16 juni bij Vri-Jon Yachts in Ossenzijl laat kennismaken met nieuwste producten in de watersport

PERSBERICHT
Ossenzijl – Vri-Jon Yachts organiseert op zaterdag 16 juni 2012 een open dag onder de naam ‘Experience Day’. Deze dag zal volledig gaan om de nautische beleving op en om het water.
Allereerst zal de werf de laatste ontwikkelingen en schepen introduceren aan het publiek, primeurs gegarandeerd! U kunt een kijkje nemen op een variëteit aan eigentijdse schepen, die voorzien zijn van de meest recente technologie en interieurontwerp. U kunt kennis maken met de nieuwste producten in de watersport, gedemonstreerd door een selectie van onze topleveranciers.
Autobedrijf Marco van Beek zal een keur aan luxe auto’s tentoonstellen. De dag zal verder ingevuld worden met een lezing over reizen via de binnenwateren en workshops in klein technisch onderhoud aan boord en veiligheid aan boord. Uiteraard zullen de hapjes en drankjes niet ontbreken, en een muzikale omlijsting door het akoestisch duo ‘Half Step Down’.
U bent van harte welkom om 16 juni samen te beleven, bij Vri-Jon Yachts aan de Opdijk 16 in Ossenzijl. De evenementen vinden tussen 10.00 uur en 17.00 uur plaats.
Meer informatie www.vri-jon.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht