Informatie voor de watersporter

Open Dagen Zijda Yachting met Kuhnle Tours Kormoran-motorjachten om te huren voor vakantie

PERSBERICHT
korrmoranRoermond, Sneek – Tijdens de Open Dagen van Zijda Yachting op 5 en 6 april van 10 tot 17 uur in Sneek, zullen dit jaar voor het eerst ook de comfortabele schepen van Kuhnle-Tours ter bezichtiging liggen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u een kijkje nemen op de Kormoran 940, de 1140 en de 1280 of zelfs een proefvaart maken.
Friesland is een prachtig stukje Nederland om per boot te verkennen. De ligplaatsen in de kleine dorpjes aan de oevers bruisen van het leven, u zult hier veel andere vaarliefhebbers tegenkomen met wie u gezellig ervaringen kunt uitwisselen tijdens uw vakantie op het water. Gezelligheid, lekker eten, voldoende ruimte om te varen (ook zonder vaarbewijs), Friesland heeft het allemaal.
Wilt u liever buiten Nederland op vakantie gaan? Vraag onze brochure dan aan. Hier in ziet u in een oogopslag talloze mogelijkheden in Duitsland, Frankrijk en Polen waar mooie en gevarieerde vaargebieden te vinden zijn. Van de wijngaarden in Elzas-Lotharingen tot Berlijn en omstreken of de Mazurische meren in Polen. Wij hebben voor ieder wat wils. Ook in boottypes bieden wij een grote variatie, voor 2 tot 12 personen, van luxe tot plezierig comfortabel. Een boot van uw gading is er zeker bij.
Meer informatie www.zijda.nl en www.kuhnle-tours.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht