windverwachting

Open Huis bij Consonant Yachts op 10 en 11 januari 2015 om Kusters te bekijken en lezingen te volgen

consonant_221214PERSBERICHT
Vriezenveen – Op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 houdt Consonant Yachts open huis. Hoewel het dan nog wintert –de erwtensoep staat klaar- wordt het toch weer tijd om over het komende vaarseizoen na te denken. Boot Holland kunt u al in februari bezoeken en de Hiswa opent in maart zijn deuren. Daarom wil Consonant Yachts u graag begin januari uitnodigen naar de werf te komen.
Informatief
Er valt namelijk veel te zien en te beleven. Kusters die bij de werf overwinteren, Kusters die in de hal liggen voor onderhoud en refit (hydraulische mast, stabilisatoren e.d.) en Kusters die te koop zijn.
Educatief
En het blijft niet alleen bij Kusters kijken, want om 11.00 – 13.00 – 15.00 uur kunt u de lezing ‘Motorboot op zee’ bijwonen. Daarbij is het niet belangrijk of u nu wel of niet op zee wilt varen, het verhaal kent ook een aantal belangrijke tips over veiligheid, weersomstandigheden en het antwoord op de vraag: ‘Wanneer vaar ik uit?’ Dat laatste geldt nog misschien nog wel meer voor het IJsselmeer dan voor de Noordzee!
Creatief
En of dat nog niet genoeg is; u wordt ook nog verrast met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van styling. Onder de naam “Stel zelf uw Kuster samen”, zijn drie varianten uitgewerkt, waaruit gekozen kan worden om uw Kuster zo persoonlijk mogelijk te maken: Class, Chique en Robuust. Voorbeelden hiervan zullen worden getoond.
U bent van harte welkom van 10.00 – 16.00 uur op de werf aan de Nijverheidsweg 35 te Vriezenveen. En dat van die erwtensoep is serieus bedoeld!
Meer informatie www.consonantyachts.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X