Orange Yachting importeert revolutionaire elektrische vouwfiets Gocycle geschikt voor op een boot

PERSBERICHT
orange_cocycleSassenheim – Wie vindt dat alle fietsen op elkaar lijken, moet eens een blik werpen op de Gocycle. Niet alleen kent deze tweewieler een aantal technische hoogstandjes, ook kan de lichtgewicht e-bike worden ingevouwen tot een handzaam pakket. Dat maakt de Gocycle tot de ideale elektrische vouwfiets voor aan boord. Jachtmakelaardij Orange Yachting in Sassenheim is onlangs dealer geworden van deze ‘state of art’ e-fiets.
Richard Thorpe, die als designer zijn sporen verdiende bij McLaren, ontwierp de innovatieve Gocycle. Zijn ontwerp is net zo opvallend als het fameuze automerk waar hij voor werkte. Als een van de weinige e-bikes die nu op de markt zijn maakt de Gocycle gebruik van ‘two wheel drive’. De zogenaamde front-hub micro motor ondersteunt tijdens het fietsen zowel het voor- als het achterwiel. Dit komt de stabiliteit van de fiets ten goede en bevordert de veiligheid van de berijder.
Niet alleen de vormgeving, ook de techniek van de Gocycle springt in het oog. Zo beschikt de fiets over een voorspellende elektronische versnellingspook. Dat is vooral handig als de gebruiker moet wachten bij een verkeerslicht.
Comfortabel en veilig
De positie van zadel en stuur van deze geavanceerde e-bike kan op verschillende manieren aan de wensen van de berijder worden aangepast. Plaatsing van de accu binnen het frame zorgt voor optimale balans tijdens het rijden. Kabels, tandwielen en olie ontbreken. Dat maakt de Gocycle bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ondanks alle hoogwaardige technische voorzieningen weegt de Gocycle slechts 16 kilo.
In een handomdraai kan de fiets worden opgevouwen waardoor deze gemakkelijk is op te bergen in de kofferbak van de auto of de bakskist van de boot. De Gocycle is voorzien van een instrumentenpaneel met geavanceerde elektronica dat informatie biedt over de toestand van de batterij, de snelheid en de versnelling. Die gegevens zij ook af te lezen met speciale app. Daarnaast kan de gebruiker bijvoorbeeld zien zien hoeveel calorieën hij tijdens het fietsen verbruikt.
Specificaties van de Gocycle
• Snelheid 25 km/u – bereik tot 64 km
• Batterij Lithium 10.75ah, 22V
• Gewicht 16.1kg
• Opberg maat 600mm x 760mm x 300mm (met ingeklapte pedalen)
• Prijs 4499,- euro (basismodel)
Orange Yachting in Sassenheim bemiddelt bij de de verkoop van gebruikte sloepen en motorjachten en is dealer van De Antonio Yachts, Seabob en Gocycle. Geïnteresseerden kunnen een proefrit maken met de innovatieve e-bike.
Meer informatie www.orangeyachting.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X