PC Nautic BoatController verbindt op boten eenvoudig alle navigatie apps, software, plus internet, en ondersteunt domotica functies

PERSBERICHT
Losser – Voor draadloos navigeren via je tablet zijn er al meerdere oplossingen die goed werken. Maar een oplossing die daarnaast voor een internet verbinding zorgt en domotica functies ondersteunt, bestond nog niet. Met de BoatController kan het allemaal:
1. Betrouwbaar draadloos navigeren via tablet, smartphone en PC
2. Internet aan boord via de geïntegreerde snelle internet hotspot
3. Verlichting, verwarming en ventilatie bedienen via tablet, smartphone of pc
4. Ideaal voor al uw navigatie-apps en software
Eenvoudig en betrouwbaar
De PC Nautic BoatController is intuïtief te bedienen, zegt ontwikkelaar Onno Harders. “Iedereen kan hiermee overweg, alles wijst zich vanzelf.” Door het gebruik van optocouplers en een speciaal ontworpen voedingscircuit is de BoatController bovendien optimaal beschermd tegen de omstandigheden aan boord.
Geschikt voor oude, nieuwe en toekomstige apparatuur aan boord
Harders is naast productontwikkelaar fervent zeiler. Hij ontwikkelde de PC Nautic BoatController met het oog op de toekomst. Door het modulaire ontwerp kunt u nu uw oude vertrouwde apparaten blijven gebruiken, eenvoudig uitbreiden met toekomstige wensen en/of technologie en hoeft u nu alleen aan te schaffen wat u nu nodig heeft. Het apparaat is bovendien merk- en systeemonafhankelijk.
Nederlands fabricaat
De PC Nautic BoatController is in Nederland ontwikkeld en wordt in Nederland gefabriceerd.
Verkoopprijs: € 169,00
Meer informatie www.boatcontroller.nl