Periodieke controle MijnBootsman bevrijdt bootbezitters van onzeker gevoel 'hoe de boot er in de haven bij ligt'…

PERSBERICHT

MijnBootsman is een initiatief van de ervaren watersporter Remco Immink. Opgegroeid met boten en oprichter/eigenaar van Ciris Capital, specialist in jachtfinanciering en jachtlease.
MijnBootsman is een initiatief van de ervaren watersporter Remco Immink. Opgegroeid met boten en oprichter/eigenaar van Ciris Capital, specialist in jachtfinanciering en jachtlease.
Hilversum – MijnBootsman is een nieuwe service waarbij ervaren watersporters om de drie weken controleren of een boot in de haven er nog goed bij ligt. Eventuele kleine mankementen worden direct verholpen. Na controle ontvangt de bootbezitter via de app een beknopte rapportage met foto’s. Met MijnBootsman heeft een botenbezitter dus het hele jaar door geen omkijken meer naar zijn boot in de haven. En dat voor slechts € 9,95 per maand voor een sloep tot 30ft of € 14,95 per maand voor een zeil- of motorboot tot 45ft. Wie kan daarvoor om de drie weken naar de haven rijden?
Vandaag ga ik even langs de boot…
Menig bootbezitter zou wel elke dag even willen kijken of zijn boot er nog goed bij ligt. ‘s Ochtends denkt hij nog: eind van de middag ga ik even langs de boot. Maar ja, druk, druk, druk. Morgen dan maar. En ook dan komt het niet uit. Zo gaat het dag in, dag uit. Ondertussen groeit de zorg of er misschien iets kapot gaat aan de boot. Precies die zorg neemt MijnBootsman weg.
Landvasten, fenders, huik, altijd in orde
Wie gebruikt maakt van MijnBootsman kan zijn boot met een gerust hart in de haven laten liggen. Want ervaren watersporters controleren om de drie weken of de boot nog goed aangemeerd is: zijn de landvasten goed belegd; staan ze niet te los of te strak? Zijn de fenders nog in orde en op de juiste plek? Zit de huik goed? Is er een spring en is die juist aangebracht? Dat, en nog veel meer, controleert MijnBootsman. En als iets niet in orde is, wordt het ter plekke direct hersteld.
Bootfoto’s via handige app
Na de controle ontvangt de bootbezitter via de handige app een beknopte rapportage met foto’s van de boot en de verrichte werkzaamheden. Met dit logboek is de toestand van de boot eenvoudig vanuit huis, werk of welke plek dan ook te volgen. Abonnementen per vaarseizoen of heel jaar
De service van MijnBootsman is in te huren per vaarseizoen (april t/m oktober) of per jaar (april t/m maart). Voor de aantrekkelijke abonnementsprijs kan een watersporter zelf nooit om de drie weken zijn boot controleren. De abonnementsprijs is afhankelijk van het soort boot en de lengte. Op MijnBootsman.nl staat een overzicht.
Streven naar landelijk dekking streven
MijnBootsman is een nieuw bedrijf dat streeft naar landelijke dekking in jachthavens. Het aantal jachthavens waar de service beschikbaar is groeit snel. Op MijnBootsman.nl is te zien welke havens onder ons werkgebied vallen.
Meer informatie www.mijnbootsman.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X