windverwachting

Platform voor onderhoud van boten Skipper denkt de Groene Draeck voor veel minder te kunnen onderhouden

PERSBERICHT
Amsterdam — Website voor booteigenaren Skipper.nl is voornemens een tegenofferte te doen voor het onderhoud van de Lemsteraak van de Koningin. Op het platform is het voor booteigenaren mogelijk om opdrachten te plaatsen voor het onderhoud van boten. Aangesloten jachtservicebedrijven offreren vervolgens op deze opdrachten. Op deze manier krijgt een booteigenaar de beste prijs.
Onderhoudslijst
In een antwoord op kamervragen (10 maart 2010) werd door toenmalig premier Balkenende gesproken over een standaard onderhoudslijst van de Groene Draeck. Op basis van de posten op deze lijst wil Skipper.nl samen met de aangesloten onderhoudsbedrijven een concurrerende offerte opstellen. Skipper.nl zal deze lijst in het kader van de Wet Openbaarheid van Bestuur opvragen en vervolgens het onderhoud van de Groene Draeck als opdracht op de website plaatsen. Aangesloten bedrijven kunnen dan hun offertes indienen.
Besparing
Skipper.nl verwacht op basis van eerste gesprekken met onderhoudsbedrijven dat de totale onderhoudskosten tot wel 30% terug kunnen worden gebracht zonder aan kwaliteit in te boeten. Joost Wesseling, mede-oprichter: ”Onderhoud aan jachten is bijzonder kostbaar, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar dat betekent natuurlijk niet dat geld geen rol speelt; ook vermogende booteigenaren willen een goede prijs voor het onderhoud van hun jacht. De Nederlandse staat zou daar geen uitzondering op moeten zijn”.
Meer informatie www.skipper.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X