123 stickers

Platform voor onderhoudsbedrijven en werk aan boten Scheepsvakman.nl verandert naam na overname in 'Skipper.nl Jachtservice'

PERSBERICHT
Amsterdam – Scheepsvakman.nl gaat een nieuwe fase in op Skipper.nl onder de naam Jachtservice. Hierdoor wordt het voor een nog groter publiek mogelijk om een opdracht te plaatsen voor werk aan zeil- of motorboot.
Ben Niestadt, oprichter van Scheepsvakman.nl: “De website en de dienstverlening zijn toe aan een volgende stap. Skipper.nl heeft alles wat nodig is om het concept verder uit te bouwen en de service richting booteigenaren naar een nog hoger plan te tillen. Ik ben er trots op om Scheepsvakman.nl over te dragen aan Skipper.nl”
Joost Wesseling van Skipper.nl: Bootonderhoud is van essentieel belang. Helaas blijkt het vinden van een geschikt onderhoudsbedrijf voor veel booteigenaren niet eenvoudig. Scheepsvakman.nl bood hiervoor een unieke en succesvolle formule, die we hebben doorontwikkeld onder de naam Skipper.nl Jachtservice. We denken zo weer een grote stap te maken in ons streven om booteigenaren op koers te houden.
Scheepsvakman.nl
Als grootste online platform voor professioneel werk aan boten heeft Scheepsvakman.nl al meer dan 3000 opdrachten van booteigenaren aangeboden aan de ruim 250 aangesloten vakbedrijven. Deze opdrachten variëren van regulier onderhoud tot complete refits.
Skipper.nl
Onder het motto ‘Altijd op koers, met Skipper.nl’ is dit het nieuwe online platform voor de booteigenaar die op zoek is naar inspiratie, informatie en zekerheid. In het hart van de website bevindt zich BoatRecord, het electronisch scheepsdossier voor de booteigenaar. Skipper.nl is en blijft volop in ontwikkeling.
Meer informatie www.skipper.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X