Informatie voor de watersporter

RePowering-actie van Yamaha geeft 50 procent korting op alle toebehoren van propellers tot schakelkasten en meters

PERSBERICHT
yamaha_repoweringSchiphol-Rijk – Het watersportseizoen is weer begonnen en voor u als fervent watersporter hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Bij aankoop van een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor, in dit geval model F70 tot en met F150, ontvangt u tot en met 31 juli 2016 50% korting op een Yamaha RePowering pakket. Een voordeel dat voor u kan oplopen tot wel € 975,00 (bedrag inclusief BTW).
Yamaha-buitenboordmotoren (vanaf model F30) worden zonder toebehoren, zoals propellers, schakelkasten en meters, geleverd. Dit betekent dat u zelf de toebehoren kunt selecteren die u belangrijk vindt, zodat u deze precies kunt afstemmen op uw boot-motorcombinatie.
Alle Yamaha-buitenboordmotoren met brandstofinjectie (vanaf model F30) kunnen worden uitgerust met zeer geavanceerde digitale netwerkmeters en een bijbehorend ingenieus LAN-aansluitsysteem (Local Area Network). Hiermee kunnen voortaan, net als in de modernste auto’s, ook in boten verschillende instrumenten en controlesystemen centraal worden gemanaged. Het systeem is volledig gebouwd conform NMEA 2000 en is tevens geschikt voor het aansluiten van andere accessoires.
Meer informatie www.yamaha-repowering.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht