Informatie voor de watersporter

Sail Kampen belooft 'bijzonder schip' voor 2014 editie en houdt donderdag 18 april presentatie met Flyboard-spektakel

PERSBERICHT
KAMPEN – Sail Kampen houdt op donderdag 18 april de kick-off van haar landelijke evenement dat volgend jaar Pasen plaatsvindt van 18 tot en met 21 april. Daarbij geeft het Flyboardteam Nederland een spetterende stuntshow. Sail Kampen werkt hard aan het voorlopige programma voor volgend jaar, dat zij donderdag bekendmaakt. De presentatie daarvan voor genodigden wordt gehouden op salonboot de Veerman van Kampen.
Schip
De lustrumeditie van het grote nautische evenement dat ruim 200.000 bezoekers trekt, wordt nog groter en feestelijker dan voorgaande jaren. Zo is de organisatie er in geslaagd een bijzonder buitenlands schip te boeken. De naam daarvan wordt tijdens de presentatie bekendgemaakt.
Stuntshow
Aansluitend vindt rond 18.00 uur ter hoogte van het Van Heutszplein de spectaculaire kick-off plaats door het Flyboardteam Nederland. Flyboarding is een extreme watersport, die mensen via een krachtige waterstraal voortbeweegt tot wel vijftien meter boven het water. De stuntshow van zo’n twintig minuten is een aaneenschakeling van acrobatische kunsten op het water. Sail Kampen nodigt alle Kampenaren uit om deze spetterende show te bekijken vanaf de IJsselkade.
Meer informatie www.sailkampen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht