windverwachting

Save The Date 31.08.2022 HISWA Met Delphia

SAVE THE DATE 31.08.2022 HISWA met DELPHIA

Een wereldpremière lancering voor de pasgeborene van de Delphia collectie, de innovatieve Delphia 10

Delphia is er trots op u te mogen verwelkomen op (HISWA TE WATER) haar allereerste show, 31 augustus tot 4 september, in Lelystad, Nederland, de perfecte plaats om ondergedompeld te worden in een vredige atmosfeer.

Mis de wereldpremière van de Delphia 10 Sedan niet, op 31 augustus om 14.00 uur op stand G30, een totaal nieuwe benadering voor de binnenvaart navigatie.
Kom aan boord en proef van dit nieuwe gamma, met zijn sportieve lijnen en veelbelovende technologie. Heb de mogelijkheid om de vertraging te ervaren, zorgeloos varen en moeiteloos navigeren.

Een ontwerp dat is gemaakt om je thuis te voelen
Vripack’s werk is de perfecte samensmelting van hedendaags design en functionele leefruimte dankzij een panoramisch uitzicht, veel natuurlijk binnenlicht, queen size bed en aparte douchecabines.
De architect heeft de uitnodigende en beschermende lounge naar voren gebracht.
Met Delphia vindt u altijd uw comfort zone.

Eco vriendelijkheid gaat hand in hand met Delphia
Delphia’s mentaliteit is om elektrisch te promoten, dit betekent dat u kunt kiezen tussen diesel en 100% elektrische aandrijving; u kunt zelfs fietsen aan boord opladen!
Delphia is toegewijd aan innovatie naar duurzaamheid, zoals bewezen door het fotovoltaïsch systeem en de keuze van materialen waarvan de oorsprong, productie of recycling milieuvriendelijk zijn.

Kenmerken
Lengte: 9,78 m
Breedte: 3,49 m
Diepgang | 0,8 m
Waterverplaatsing: 6 269 kg
CE-categorie: C8 – D10
Ontwerper: VRIPACK

Twee andere nieuwe modellen (Delphia 11 Sedan en Delphia 11 Flylounge) zullen ook
tentoongesteld worden. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen voor een unieke ervaring!

Voor meer informatie: delphiayachts.com (Engels)

Foto: Delphia Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X