123 stickers

Seijsener Rekreatietechniek voorziet als eerste jachthaven Marina Eemhof van permanente wateraansluitingen

PERSBERICHT
Zaandam –  De jachthaventechniek staat niet stil. De onlangs geopende exclusieve Marina Eemhof biedt haar gasten ongeëvenaarde service. Seijsener Rekreatietechniek mocht meebouwen qua techniek. Resultaat: unieke permanente wateraansluitingen met snelkoppelingen, waarmee ligplaatshouders aan boord sanitair comfort als thuis kunnen ervaren.
De zon schijnt vaak in Flevoland. De nieuwe Marina De Eemhof, in het zuidelijkste puntje van Flevoland, biedt de moderne watersporter daarom een zonnige, mediterrane sfeer in een luisterrijke omgeving. Ruim opgezette ligplaatsen voor motorjachten tot 25 meter zijn omringd door Zuidfranse getinte huizen, waarin ondermeer een brasserie aan het water is gehuisvest.
Jachteigenaren die De Eemhof als thuisbasis kiezen, genieten van een niveau van service dat tot nu toe in Nederland ongekend was. Een voorbeeld: Het eigen motorjacht wordt indien gewenst geheel schoon en vaarklaar opgeleverd, tot en met een gevulde koelkast. Men kan dus na aankomst direct vaarplezier gaan beleven, in de haven of op het water.
Een hoog serviceniveau vraagt om hoogwaardige technische voorzieningen. Seijsener Rekreatietechniek, de nummer 1 in geavanceerde jachthaventechniek, voorzag daarom De Eemhof als eerste Nederlandse jachthaven van de Harbour In Infrabox. Onder een strak afgewerkt luik in het steigerdek zijn voor iedere ligplaatshouder twee essentiële aansluitingen gerealiseerd: voor permanente drinkwatertoevoer, en voor permanente vuilwaterafvoer. Zorgen over hoge of lage niveau’s in de tanks is daarmee verleden tijd.
De stroomaansluitingen zijn ook baanbrekend. Niet alleen qua kwantiteit – naast een 220V aansluiting is voor de veeleisende jachteigenaar ook 380V krachtstroom mogelijk – maar ook qua kwaliteit. Verlichting van binnenuit maakt de Harbour In aansluiting altijd goed zichtbaar. En door toepassing van het Kick 3000 systeem zijn meterstanden direct op de PC of tablet afleesbaar. Hierdoor zijn er voor gast noch beheerder misverstanden over het stroomverbruik.
Meer informatie www.seijsener.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X