Informatie voor de watersporter

'SevenSisters'-jachthavens bieden passanten in 2016 gratis overnachting

PERSBERICHT
Ouddorp, Port Zélande – De havenmeesters van de SevenSister havens willen watersporters graag uitnodigen voor een bezoek aan de Zuidwestelijke Delta. Zij hebben een speciale actie voor de Hiswa te Water 2015 bedacht om passanten volgend watersportseizoen met negen gratis overnachtingen te kunnen ‘begroeten’ in de Zuidwestelijke Delta.
Loop langs op stand G.15 en laat u door de havenmeesters informeren over dit bijzondere stukje Nederland. Een gebied met een diversiteit aan verschillende vaarwateren. Maar het is ook een gebied met heerlijke regionale streekproducten, denk aan Oosterschelde Mosselen, Zeeuwse Oesters maar ook Brabantse worstenbroodjes. Een divers watersportgebied met een diversiteit aan heerlijke producten. En het leuke is elke dag verzorgen de Seven Sisters een happy hour op hun stand om u hiermee kennis te laten maken.
De SevenSisters is een samenwerking van jachthavens in de Zuidwestelijke Delta die elkaars gasten een aantrekkelijke reductie aanbieden. Het vaargebied reikt van de Biesbosch, Haringvliet, Grevelingenmeer, de Oosterschelde tot aan het Veerse Meer. De ideale manier om de diversiteit van de Zuidwestelijke Delta te ervaren!
De SevenSisters is een samenwerkingsverband van de volgende jachthavens: Herkingen Marina, Jachthaven Wemeldinge, Jachthaven Biesbosch, Van de Rest Nautic Kats, Marina Port Zélande, Jachthaven Bruinisse, Delta marina, Marina Cape Helius en Roompot Marina.
Meer informatie www.mpz.nl en www.sevensistershavens.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht