Informatie voor de watersporter

Sevenstar Contest Cup 2013 in Medemblik beleeft eind mei feestelijk tienjarig jubileum

Persbericht
contest_cupMedemblik – Dit jaar organiseert Contest Yachts de tiende editie van de Sevenstar Contest Cup in het weekend van 31 mei, 1 en 2 juni. Contest eigenaren kunnen tijdens deze speciale lustrum editie wederom meedoen aan een groots Contest evenement inclusief een extra feestelijk programma. Ook Sevenstar Yacht Transport beleeft een jubileum: voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft Sevenstar als partner haar naam verbonden aan de Contest Cup in Medemblik. Kuiper Verzekeringen treedt wederom op als sub partner. Daarnaast staan er Contest Meetings in Zeeland en Mallorca en een Contest Cup in Turkije op de agenda.
Tweede lustrum Sevenstar Contest Cup
“De tiende editie van de Sevenstar Contest Cup wordt weer gevaren vanuit onze thuishaven Medemblik. Zaterdag 1 juni wordt er een speciale feestavond georganiseerd in het kader van deze lustrum editie. Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het voor jonge gezinnen ook leuk is om mee te varen. Het is iedere keer weer een uitdaging om de vorige editie te overtreffen, en uiteraard gaan we deze met veel plezier aan!”, aldus directeur Arjen Conijn.
Contest Meetings en Contest Cup in Turkije
Naast de jaarlijkse Sevenstar Contest Cup organiseert de werf dit jaar samen met een aantal van haar agenten Contest Meetings. De Meetings, die worden gehouden in Zeeland en Mallorca, zullen hetzelfde karakter krijgen als de originele Contest Cup: een weekend heerlijk zeilen, lekker eten en gezellig bijpraten met andere Contest eigenaren. In Turkije zal voor het eerst de Palmarina Contest Cup georganiseerd worden. Dit belooft een high class evenement te worden in de nieuwe haven en Beach Club van Bodrum. Meer informatie over het programma is te vinden op onze website.
Meer informatie www.contestyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht