Informatie voor de watersporter

ShipSoft Marine stopt haar activiteiten.

Na 17 jaar bestaan van ShipSoft Marine (navigatie voor boten en schepen) hebben wij besloten onze activiteiten per 31 december 2023 te beëindigen.

De markt- en technische ontwikkelingen zijn daar een reden voor. In de laatste 17 jaar, dat wij als webbased bedrijf werkzaam waren op het gebied van scheepsnavigatie, zijn de digitale mogelijkheden met sprongen vooruitgegaan.
Denk daarbij aan het gebruik van mobiele telefoons, tablets en iPad allen ondersteund door interne bootnetwerken. Voor deze ontwikkelingen kunnen wij geen goede en verantwoorde
aanbiedingen meer maken, zeker in het pleziervaart traject. Ook de beroepsvaart wordt qua navigatie middelen steeds professioneler.

Helaas hebben wij geen mogelijkheden gevonden voor een doorstart en/of
voortzetting. Hierbij speelt ook mijn leeftijd als directeur/eigenaar een belangrijke rol.

Wij hebben een mooie tijd achter ons waar wij velen van u hebben kunnen ondersteunen met persoonlijke hulp. Dat was de kracht van ShipSoft Marine, aldus Rob Erdmann (directeur/eigenaar).

Voor meer informatie: shipsoft.nl

Foto: ShipSoft Marine

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht