123 stickers

Silersbitter vergroot aantal Friese en niet-Friese producten in webwinkel, en houdt show met geschenken voor kerst aan watersporters

PERSBERICHT
Grou – Silersbitter, de kruidenbitter voor zeilers, heeft na haar 5 jarig bestaan, het assortiment uitgebreid en opgenomen in een nieuwe professionele webshop. De webshop onder de naam Silersshop.nl, biedt naast Silersbitter, zachte bitter bij sterke verhalen, nu ook wijnen, champagnes, whisky en diverse Friese producten.
Al deze producten worden gecombineerd tot mooie geschenken op maat. Alles is gericht op maatwerk, service en kwaliteit. Van eenvoudig geschenk als een kruik of fles in een houten kistje of bootje, tot luxe manden, kisten of zinken emmers met mooie wijnen, champagnes of whisky.
Al deze mogelijkheden worden gepresenteerd tijdens een eindejaarsgeschenkenshow in Hotel Oostergoo aan het water in Grou. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober van 15:00 tot 21:00 uur, wordt de grote zaal ingericht met alle geschenken die in de Silersshop worden aangeboden. Hierbij worden we bijgestaan door enkele van onze zeer gewaardeerde leveranciers, te weten De Wijnimporteurs, Kaasboederij De Deelen, Us Heit en Weduwe Joustra.
Mocht u langs willen komen en heeft u al een geschenk in gedachten, dan kunt u dat via de webshop Silersshop.nl aan ons kenbaar maken en wij zorgen dat het geschenk op de show voor u klaar staat. Uw wensen kunnen ook op de show zelf besproken worden.
Als u niet in de gelegenheid bent om te komen, dan kunt u uw wensen altijd met ons bespreken. Via de webshop, per e-mail of telefonisch.
Tevens is er op de show ruimte voor een hapje en een drankje. Iedereen is van harte uitgenodigd en welkom.
Meer informatie www.silersshop.nl.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X