Informatie voor de watersporter

SkipsYachting in Lelystad organiseert in juli gezellig Jeanneau evenement met de nieuwste 2013 zeiljachten en motorjachten

PERSBERICHT
skipsyachtingLelystad – Het in Lelystad gevestigde SkipsYachting organiseert van vrijdag 12 tm zondag 14 juli aanstaande een aantrekkelijk Jeanneau Event. Gedurende drie dagen kunnen liefhebbers van zowel Jeanneau zeil- als motorjachten uitgebreid kennismaken met de allernieuwste Jeanneau’s. In Flevo Marina zal bovendien een keur van overige Jeanneau modellen te bewonderen zijn.
In nauwe samenwerking met fabrikant Jeanneau heeft SkipsYachting directeur Peter de Vries een groot aantal modellen van de nieuwste generatie naar Flevo Marina weten te halen. De jachten kunnen uitgebreid worden bewonderd in hun natuurlijke habitat. Met de kleinere modellen kan bovendien een proefvaart worden gemaakt. Voor liefhebbers die op eigen kiel naar Lelystad komen biedt SkipsYachting de mogelijkheid voor een gratis overnachting in de haven. Op zaterdag 13 juli verzorgt de importeur van Jeanneau aan het einde van de dag een gratis BBQ voor haar bezoekers. In verband met de planning en voorbereiding is het aanbevelenswaardig om de komst vooraf telefonisch of per e-mail aan te kondigen: 0320 – 279 863, info@skipsyachting.nl.
Tijdens het Jeanneau Event kunnen Jeanneau eigenaren en geïnteresseerden kennismaken met verschillende nieuwe modellen, terwijl er ook diverse andere modellen uit het reeds bestaande gamma van Jeanneau aan de steigers zullen liggen. Een greep uit de noviteiten: Jeanneau NC 14, Jeanneau Voyage 42, Cap Camarat 5.5 en 6.5, Merry Fisher 855 Marlin en Sun Odyssey 469. De donderdag voorafgaande aan het evenement zal bovendien de nieuwste Prestige 450 Fly te bewonderen zijn.
SkipsYachting is importeur van Jeanneau zeiljachten, motorboten van de merken Jeanneau, Prestige en Targa, alsmede Sillinger Ribs. Naast de verkoop van schepen biedt de onderneming op dezelfde locatie complete service rondom het schip onder de naam Flevo Marina.
Meer informatie www.skipsyachting.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht