Informatie voor de watersporter

Swanta Yachting voegt 320S-model toe aan lijn scherpgeprijsde luxe en zeewaardige motorjachten

PERSBERICHT
Barneveld – Integrity heeft onlangs weer een nieuw schip toegevoegd aan de serie Euro trawlers. Geinspireerd door de succesvolle  346EST trawler biedt de 320S zeer goede prestaties, veel ruimte en kan met recht een comfortabele familie cruiser worden genoemd.
Als u zoekt naar een schip met volledige stahoogte en een strakke gelijkvloerse salon/keuken en stuurpositie, dan kunt u niet om de 320 S heen. De ruime salon heeft een teak houten vloer en een dinette die omgebouwd kan worden in een comfortabel 2 persoons bed. De keuken met een fraai afgewerkt aanrecht geeft u alle ruimte tijdens uw vaarweekend of langer verblijf op dit schip. De master bedroom met zijn 2 persoons eilandbed heeft een aparte toiletruimte met wasgelegenheid en een aparte doucheruimte.
Het grote achterdek is overdekt en geeft veel ruimte om aangenaam te vertoeven,terwijl de brede gangboorden rondom het schip aanmeren eenvoudig maakt. De zij-schuifdeur naast de bestuurderpositie geeft bovendien direkt toegang tot het stuurboord gangboord. De RVS zeerailing is stevig en maakt het mogelijk veilig het schip rondom te belopen.
Wilt u een schip waarmee u eenvoudig onder bruggen door kunt varen, dan is de 320S met zijn geringe hoogte boven de waterlijn uw ideale schip. Bovendien is de radarmast op het dak neerklapbaar.
De Integrityschepen hebben een uitstekende reputatie met betrekking tot zeewaardigheid,afwerking en prestaties. De 320 S is daarop geen uitzondering. Met zijn sterke 150HP John Deere, 6 cylinder biedt dit schip geweldige mogelijkheden voor de opmerkelijke prijs van € 188.500,– inclusief 19% Btw.
De Integrityschepen, maar zeker ook al onze overige modellen zoals de 346EST, hebben een reputatie van een zeewaardig schip tegen een concurrerende prijs voor een schip van deze afmetingen en kwaliteit. Met dat in ons achterhoofd werd de 320S gebouwd en verwerkten wij deze eigenschappen ook in dit nieuwe schip. Tevreden klanten praten over de fraaie ruimte’s in al onze schepen, de zorgvuldige afwerking en de goede prestaties. Dit alles vindt u ook terug in de 320 S. Het zal niet eenvoudig zijn een vergelijkbaar schip te vinden met deze eigenschappen voor een dergelijke concurrerende prijs.
Meer informatie Swanta Yachting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht