Informatie voor de watersporter

Toonaangevende bootshow voor multihulls ‘Salon International du Multicoque’ van 18 tot en met 22 april 2018 in La Grande Motte

La Grande Motte (F) – Sinds 2010 is Le Salon International du Multicoque uitgegroeid tot dé bootshow te water voor multihulls. Zowel Nederlandse vertegenwoordigers als consumenten verzamelen zich om de laatste catamarans en trimarans te bewonderen. Deze negende editie zullen meer dan 60 boten tentoongesteld worden in het Franse La Grande-Motte aan de Middellandse Zee.

In 2010 werd de multihullshow voor het eerst gehouden met als doel catamarans en trimarans in het water te presenteren. Het oorspronkelijke concept was om in de even jaren het evenement aan de Middellandse Zee te organiseren en in de oneven jaren aan de Atlantische kust. Een paar edities later werd besloten de show voortaan in april in La Grande-Motte te houden om aan de eisen van de botenbouwers te voldoen. Van 18 tot 22 april gaat Le Salon International du Multicoque nu voor de negende keer van start. (Zeilen, www.multicoque-online.com)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht