Topline Harlingen bouwt onder de naam Offshore Series nieuw model motorboot, dat kan droogvallen

PERSBERICHT
toplineHarlingen – De tijd is rijp voor een nieuw concept en om een nieuwe dimensie aan Topline Harlingen toe te voegen. Economie trekt langzamerhand weer aan en wat is er mooier om straks in uw eigen Offshore te varen. Met grote passie in eigen beheer geheel ontworpen Offshore series, de modelrechten zijn internationaal vastgelegd hetgeen de continuïteit waarborgt dus ook uw investering.
De Topline Offshore series zijn leverbaar in lengtes variërend van 10 meter tot 15 meter in een stalen uitvoering als waterverplaatser en in aluminium als planerend model. Beide geschikt om droog te vallen.
Het nieuw ontwikkeld, stoer ogend motoryacht met een uitgekiend onderwaterschip, bezit uitstekende vaareigenschappen. Het doordachte ontwerp van de Offshore series maakt dat ze zeer zuinig vaart. In de aluminium versie zal ze snel kunnen varen met jet aandrijving.
Grote tanks in de stalen versie maakt een grote actieradius mogelijk, wat verre bestemmingen dichterbij brengt. Middels de huidige 3D technieken en bouwwijze zal de Offshore heel degelijke worden gebouwd en onder CE vaargebied C op de markt worden gebracht.
Zeer stabiele schepen met een onbelemmerd zicht rondom. Dankzij de mogelijkheid om een geheel te openen stuurhut-salon dak te maken ervaart u de magische vaarbeleving. Een elegante en sportieve verschijning op de Nederlandse en Europese wateren garandeert een solide investering voor de toekomst.
Voor zowel de stalen serie als de aluminium serie geldt dat ze beide droog kunnen vallen. Een eigenschap die ervoor zorgt dat, zeilers die langzamerhand over willen stappen naar een motorjacht, hun vaarbeleving niet hoeven te missen. De overnachtingen in de vrije natuur van de Waddenzee als wereld erfgoed blijven hierdoor gewaarborgd.
Voor de Offshore versies met doorvaarthoogte tot 2,5 mtr is de huidige Elfstedentocht een mooie route om onbezorgd te varen.
Meer informatie www.topline-harlingen.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X