Informatie voor de watersporter

True Heading introduceert AIS Graphene+ en AIS Graphene-WiFi als opvolger van succesvolle Carbon serie

Persbericht
Enkhuizen – Het betrouwbare en compacte klasse-B Carbon apparaat, speciaal bedoeld voor jachten en de kleinere scheepvaart, is totaal vernieuwd. Voortbouwend op de ruime ervaring van True Heading in AIS zijn de zender en ontvanger verbeterd. De Graphene AIS kan worden geïntegreerd in alle systemen door de veelzijdige aansluitmogelijkheden: USB, NMEA 0183 en NMEA 2000. Met de optionele WiFi-aansluiting kunt u de data ook lezen op uw Ipad, Android-tablet of smartphone. Het stroomverbruik is aanzienlijk verminderd, zodat ook lange-afstandzeilers de AIS rustig aan kunnen laten staan tijdens de lange nachten op zee. Wie zelf controle wil hebben over zijn zichtbaarheid, kan gebruik maken van de Silent Mode Switch op het toestel.
True Heading stond aan de wieg van de AIS ontwikkeling en loopt daardoor voorop in AIS-systemen. De True Heading klasse B is wereldwijd de meest verkochte AIS-transponder voor de pleziervaart. Daarnaast maakt True Heading professionele AIS monitoring systemen. Zweedse degelijkheid maakt True Heading wereldwijd een betrouwbare partner voor zowel de scheepvaart als de overheid.
De nieuwe True Heading Graphene class B AIS is verkrijgbaar via een groot aantal dealers. De adviesprijs voor de Graphene AIS met ingebouwde splitter is vanaf € 949,- zonder splitter € 735,- incl. btw
Meer informatie www.true-heading.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht