windverwachting

Twee weekenden Maasplassen Nautique in het teken van watersport en cultuur

PERSBERICHT
maasplassenLimburg – Van 19 tot en met 21 juni en van 26 tot en met 28 juni vinden voor het eerst onder de naam ‘Maasplassen Nautique’ op heel veel verschillende plaatsen op- en rond de Maasplassen activiteiten plaats. De bezoeker komt naast alle facetten van de watersport ook in aanraking met de culinaire, culturele en muzikale kanten van de Maasplassen in zowel Nederland als over de grens in België.
De activiteiten zijn zeer uiteenlopend; van zeilles tot Salsa-avond, van muziekfestival tot zeskamp. Maasplassen Nautique biedt voor elk wat wils. Veel activiteiten zijn gratis te bezoeken, voor een aantal activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Waar u ook voor kiest u wordt verrast door de diversiteit en de mogelijkheden die de Maasplassen bieden.
De Maasplassen zijn met ruim 3000 Hectare het grootse aaneengesloten watersportgebied van Nederland. In alle vijf de Maasplassen gemeenten; Maasgouw, Kinrooi (B), Leudal, Maaseik (B) en Roermond worden activiteiten georganiseerd. Dus een goede reden om in het derde en het vierde weekend van juni op pad te gaan en zelf te ontdekken wat de Maasplassen voor u in petto hebben.
Meer informatie www.maasplassennautique.nl.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X