Informatie voor de watersporter

Unieke zeilvakanties en oceaanoversteek met Nederlandse instructeurs van befaamde Zeezeilers van Marken naar en in het Caribisch Gebied

PERSBERICHT
zeezeilers_caribischHarlingen – Vanaf oktober 2015 tot en met juli 2016 varen De Zeezeilers van Marken naar en in het Caribisch gebied. De hele trip is onderverdeeld in twee oceaanoversteken en diverse zeiltochten variërend tussen de 7-10 dagen.
In tegenstelling tot anderen die zeilreizen aanbieden in het Caribisch gebied, kan men, zoals het de Zeezeilers betaamt, ook echt actieve zeiltochten verwachten waarin men ervaring en kundigheid op doet in het zeezeilen. Men kan alle benodigde vaardigheden voor het zeezeilen actief trainen tijdens deze tochten en tegelijkertijd ervaren, hoe het is om in de Caribische omgeving te varen, kenmerkend met azuurblauwe water, exotische kusten en tropische eilanden.
De tochten worden verzorgd door instructeurs met jarenlange ervaring bij de Zeezeilers. Veel zeilers hebben een droom en ambitie om over te steken naar het Caribisch gebied. De Zeezeilers maken dit nu mogelijk. De Zeezeilers van Marken zijn een begrip onder varend Nederland in het aanbieden van gedegen zeezeil opleidingen.
Wie nu boekt krijgt ook nog 5% vroegboekkorting, en zelfs 10% bij het boeken van twee reizen.
Meer informatie www.zeezeilers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht