Informatie voor de watersporter

Uw Kerstcadeau? ‘t Kan Nog…

Lage prijzen nautische kunst
De online maritieme kunstveiling trekt wel veel kijkers, maar bieders wachten nog. U kunt u slag dus nog slaan tot de tweede week van januari…

Het plastiek van de zeilboot door Ludo van Well is een unieke verrijking van huis of kantoor, het olieverfdoek van Ronny Moortgat zou wel eens een waardevolle investering kunnen zijn, en het kleurrijke werk van de ‘Drie Zeilers’ door Victor Hoefnagels is even dynamisch als nautisch. U vindt ze op de Veiling van Maritieme Kunst.

Horloge voor wedstrijdzeiler
Het Zwitserse starthorloge ‘Aquastar‘ met een prijs van 139,50 euro (inclusief BTW, exclusief verzendkosten), munt uit in helderheid en bedieningsgemak.
Het is uniek vanwege zijn ‘wegtikkende bolletjes’, en oogt zo sjiek dat je het wel altijd kunt dragen. Weten ze meteen dat je zeilt. Niks geen computer om je pols. De Aquastar is elegant en beschikbaar in twee kleuren.

Hoog- en laagwaterkalender 2010
De Nauticlink 2010 getijdenkalenders kunt u behalve met kant-en-klare themafoto’s, ook laten drukken met uw eigen foto’s erop. Naast de hoog- en laagwater tijdstippen, worden de verwachte waterstanden en maanstanden vermeld.
De kalender is extra groot uitgevoerd op het A3 formaat van 297 x 420 mm. Mooi voor de foto’s en notities. U kunt de kalender voor 39,50 euro bestellen op getijdenkalenders.nl. Vanaf 15 stuks is de kalender voor een lagere prijs ook op A4 grootte te bestellen.

Vaarwijzer voor Nederland
Als het om vaargidsen voor het binnenwater gaat, kom je vaak bij de ANWB uit. Omdat er op een enkele vaarwijzer na, gewoon niet meer is.

Maar dan zien we er dus wel één over het hoofd. Imray, de Engelse uitgever van kaarten en pilots, verkoopt via Vrolijk Watersport de Inland Waterways of the Nederland voor 24,95. Uiteraard wel in het Engels, maar tegelijk ‘Het beste vaarwegenboek van Nederland’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht