123 stickers

Vader en dochter komen om in Cornwall door ‘op hol geslagen speedboot’

Padstow (Cornwall, Engeland) – In het zuidwesten van Engeland zijn een vader (51) en zijn 8-jarige dochter gisterenavond om het leven gekomen door een op hol geslagen speedboot. Ook raakten vier mensen gewond.

De speedboot zou in botsing gekomen zijn met een aantal mensen in een kajak, meldt Sky News. Maar dit wordt door de kustwacht tegengesproken. Volgens een woordvoerder zou de speedboot “stuurloos geraakt zijn en meerdere mensen in het water geraakt hebben, die eerder uit de boot waren geworpen”. Het voorval speelde zich af bij het plaatsje Padstow.

Een watersportinstructeur wist met zijn boot bij de op hol geslagen rib te komen. Hij klom aan boord en zette de motor uit. Volgens de Engelse kustwacht is het aan hem te danken dat de speedboat niet nog meer mensen heeft verwond.

Vanmiddag maakte de politie op een persconferentie bekend wie de slachtoffers zijn. Nick Milligan (51) stond sinds 2004 aan het hoofd van de advertentie-afdeling van BSkyB, een aanbieder van abonnee-tv in Groot-Brittannië. (PowNed, Het Laatste Nieuws, SkyNews, AD, NOS)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X