Informatie voor de watersporter

Vanaf 30 maart laat Kids Marina kinderen op leerzame wijze in 'echte boten' uit de Rotterdamse haven varen

PERSBERICHT
kidsmarinaRotterdam – Op zaterdag 30 maart 2013 om 12:00 uur start Kids Marina feestelijk het nieuwe vaarseizoen. Tijdens de opening wordt het nieuwe ‘meisjesbootje’ gedoopt door wethouder Duurzaamheid, Binnenstad en Buitenruimte, mevrouw Van Huffelen.
Alle kinderen in de leeftijd 4 tm 12 jaar zijn vanaf 12.30 uur welkom bij het Grotekerkplein om, onder begeleiding van een volwassene, als kapitein de boten te besturen. Tijdens de opening krijgen kinderen een ijsje van Capri IJssalon en staat er limonade klaar!
In deze miniatuurhaven midden in de stad voelt elk kind zich kapitein. Kinderen staan zelf aan het roer van een stoere brandweerboot, cruiseboot of een gaaf containerschip. Kids Marina heeft zes scheepjes in de haven liggen, stuk voor stuk nagemaakt van de echte schepen die in de Rotterdamse haven te zien zijn. Bij het vaargedeelte is permanent toezicht door een havenmeester die de maatjes tijdens de vaartocht ook alles uitlegt over de regels op het water. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen bij het inschepen een reddingsvest aankrijgen.
Kids Marina is het ultieme uitje voor zeelui en waterratten. Ga ook van wal en laat je verrassen door maritiem Rotterdam!
Meer informatie www.kidsmarina.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht