windverwachting

Verhuur van motorjachten Yachtcharter Urk vanaf nu alleen nog vanaf Jachthaven Flevostrand bij Harderwijk

PERSBERICHT
Urk – Yachtcharter Urk verplaatst de Urker bedrijfsactiviteiten naar de vestiging bij Harderwijk. Jachthaven Flevostrand is een geweldige locatie. Onze gasten kunnen voor hun vaarvakantie kiezen uit allerlei bestemmingen, van de Loosdrechtse Plassen tot Friesland en van Volendam tot Overijssel. Een prima plek om ook onze ‘Urker’ vloot naar toe te verplaatsen”, licht eigenaar Peter de Heus toe.

YCU is al een aantal jaren actief vanuit Urk en Harderwijk. Vanaf het nieuwe seizoen in 2019 wordt Flevostrand de enige, centrale afvaartplaats van YCU. De Urker vestiging wordt opgeheven en het bedrijf zet haar activiteiten voort in Harderwijk. Het familiebedrijf van Peter en Truida de Heus kent daarnaast ook uitbreiding in de vorm van Bas de Heus. ,,Onze zoon gaat in de zaak en daar zijn we erg blij mee. Hij helpt al een aantal jaren mee, net als onze beide dochters Kim en Lisa. Het is mooi om te zien dat ons bedrijf een familieonderneming blijft’’, vertelt Truida de Heus.
Daarnaast is de vloot van YCU dit jaar ook weer uitgebreid met een spiksplinternieuwe kruiser, de Holiday 1000.
Meer informatie www.ycu.nl

1 Bericht

  • H.Hilgeman

    4 jaren geleden / 1 november 2018 om 20:27 uur

    Nou Familie erg leuk,zijn met hele gezin (16)op herfstvakantie op die lokatie geweest Landal Waterparc,hebben een en ander van korte afstand gezien,alleen jullie Kantoor konden we niet vinden,Veel succes met deze verplaatsing,mooie Jachthaven.!!
    Ria en Herman Hilgeman

Berichtensectie gesloten.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X