AK Maritime Service – Elektrisch varen

Werffboat 24 Water World
Kopie Van Ak Maritime Service 600×450 1 2
Werffboat 24 Water World
Kopie Van Ak Maritime Service 600×450 1 2

Beschrijving

Specialist op het gebied van elektrisch varen: service, advies, verkoop, ombouw en inbouw. 

In de afgelopen 12,5 jaar heeft André Kuijt van AK Maritieme Service zich gespecialiseerd op het gebied van elektrisch varen. Het bedrijf levert nieuwe, elektrische aandrijvingen van verschillende merken en types. 

Daarnaast verzorgt het bedrijf de inbouw van inboard, outboard en POD motoren. Verder kun je er terecht voor onderhoud en service van allerlei typen en merken elektrische aandrijvingen. Ze doen dit zowel in hun werkplaats in Bolsward als op locatie.

Advies op maat
Wil jij ook elektrisch gaan varen? Het bedrijf denkt graag met je mee over wat het beste bij de mogelijkheden van jouw boot past. Aan de hand van jouw wensen, stellen ze een systeem samen dat ervoor zorgt dat je jarenlang geruisloos en zonder problemen kunt genieten van het elektrisch varen. 

AK Maritieme Service werkt met meerdere merken voor elektrische aandrijvingen, denk aan Water World, Krautler, Bellmarine, Torqeedo en meer. Doordat ze een ruim aanbod hebben, kunnen ze een groot scala aan boten elektrificeren. Voor iedere boot is bijna wel een passende elektrische aandrijving te vinden. Je kunt ervoor kiezen om de motor zelf te plaatsen (met of zonder hun hulp) of het door hen te laten doen.

Lillebror sloepen
Bij AK Maritieme Service zijn allerlei aluminium, elektrische of hybride open boten te koop. Zo ook verschillende modellen Lillebror sloepen. Deze nieuwe, aluminium tender sloepen zijn een Nederlands product. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, hebben een mooie vormgeving en zijn in vele uitvoeringen en modellen te bestellen. De lengte van de sloepen variëren van 6 meter tot 7,80 meter.

Kenmerken

  • Specialist op het gebied van elektrisch varen
  • Advies op maat
  • Lillebror sloepen
  • Deel:

Locatie