Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Alpha Sail Makkum – Bootverhuur Friesland

Alpha Sail Makkum – Bootverhuur Friesland

Beschrijving

Kleinschalige jachthaven met jachtverhuur in Marken, direct aan het IJsselmeer en vlakbij de Waddenzee.

Alpha Sail Makkum is een rustige jachthaven in het Friese Makkum. De locatie is een mooi startpunt voor je zeilvakantie in Friesland: zowel het IJsselmeer, de Waddenzee als de Noordzee zijn dichtbij. Bezoek de vele gezellige haven- en vissersdorpen via verschillende vaarroutes. 

Jachtverhuur
De jachthaven verhuurt de volgende zeiljachten: 

  • De Bavaria 37 Cruiser heeft drie tweepersoons hutten. Het zeiljacht is compleet uitgerust en voorzien van een zwaardere motor. 
  • De Tartan 3100 heeft twee tweepersoons hutten. Het zeiljacht uit 1996 is uitstekend onderhouden en biedt veel ruimte en comfort aan boord.

Beide zeiljachten beschikken over een boegschroef, verwarming en moderne navigatieapparatuur. De tarieven die Alpha Sail Makkum hanteert zijn inclusief ligplaats, gasverbruik en instructie in hun haven. Speciaal voor dagtochten kun je ook een jacht met schipper huren, bijvoorbeeld als kennismaking met de Waddenzee op eigen kiel. 

Voorzieningen jachthaven
In de jachthaven van Alpha Sail Makkum heb je toegang tot water en elektra, kun je gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen en van gratis wifi. Er is dagelijks toezicht. De haven is makkelijk bereikbaar en je parkeert je auto gratis. De haven bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Makkum en het strand. De jachthaven is dealer van Jacobs LifeSaving reddingsvlotten en zwemvesten, je kunt er ook zeilpakken en reddingsvesten huren.

Kenmerken

  • Jachtverhuur in Marken, direct aan het IJsselmeer en vlakbij de Waddenzee
  • Dealer van Jacobs LifeSaving reddingsvlotten en zwemvesten
  • Mooi startpunt voor je zeilvakantie in Friesland
  • Deel:

Locatie