ArtBoutique – Nautische Kunst

Hogeweg 55, 2201 AN Noordwijk, Netherlands
ArtBoutiquw22 600×450
751 Hr Ms Tromp F801 Rob Van Assen
803 Kurt Carlsen II Rob Van Assen AS446
761 Sloep In Poldersloot Rob Van Assen AS327
11004 Zeegezicht John Haanstra HA1041

Beschrijving

ArtBoutique is een galerie die is gespecialiseerd in hedendaagse, realistische schilderkunst, zoals prachtige scheepsportretten.

 

Ben je op zoek naar een prachtig schilderij over de scheepvaart? Dan is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij ArtBoutique. Daar vind je de mooiste schilderijen. Bij elk scheepsportret is wel een zekere dramatiek te vinden. Het woeste water, prachtige wolkenluchten en de schepen met dappere bemanningen die vechten tegen de barre omstandigheden… 

 

De Galerie
ArtBoutique heeft een passie voor schilderijen. Je kunt hun collectie online bekijken, maar je bent ook welkom in de galerie in Noordwijk. Die is op afspraak geopend. Je vindt er de mooiste, realistische schilderijen, zoals de prachtige scheepsportretten. Het is een aanrader er eens langs te gaan. Geniet er niet alleen van de prachtige schilderijen, ontdek ook alles over het werk en de schilder die ervoor verantwoordelijk is.

 

In opdracht
Je kunt een schilderij over scheepvaart uit de bestaande collectie kopen, maar je kunt ook een schilderij in opdracht laten maken. Hun getalenteerde kunstschilders maken met alle plezier een schilderij voor jou. Natuurlijk houden ze daarbij rekening met jouw persoonlijke wensen. Wil je een woeste zee met een donker, dreigende lucht? Of wil je juist een typisch Hollands wolkendek? Ter inspiratie kun je op de website schilderijen bekijken die voor eerdere opdrachtgevers gemaakt zijn.

 

Benieuwd naar de schilderijen? Op de website vind je voorbeelden van de scheepsportretten.

Kenmerken

  • Realisme is ons specialisme
  • Gratis verzending binnen Nederland (afmeting tot 70 x 100 cm.)
  • Eigen kunstkoopregeling

Locatie