Boat Bike Tours – Zeil- & vaarvakanties

Amsterdam, Nederland
Boat Bike Tours 1

Beschrijving

Ben je op zoek naar een unieke vaarvakantie? De compleet verzorgde reizen van Boat Bike Tours combineren varen met fietsen.

Boat Bike Tours is een SGR-reisonderneming die een groot aantal mogelijkheden biedt om je vaarvakantie te combineren met een fietsvakantie. Terwijl jij aan het fietsen bent, reist je hotelkamer met je mee. De reizen vinden plaats in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Er zijn reizen op schepen voor kleinere (20) en voor grotere groepen (80).

Varen en fietsen
Overdag ben je heerlijk buiten, terwijl je een afwisselende route fietst, of je vaart mee aan boord van het schip. Ontdek allerlei steden, het strand, de duinen en meer moois dat de omgeving te bieden heeft. Je fietst ca. 25 tot 50 kilometer per dag. Dat kan in je eigen tempo, of in een groep met een ervaren reisleider. In de avond zijn verschillende bezienswaardigheden, attracties en winkels op loopafstand van het schip. 

Compleet verzorgd
Tijdens de vakantie wordt er goed voor je gezorgd: alle reizen zijn op basis van volpension. Dat betekent dat er elke ochtend een stevig fietsersontbijt voor je klaarstaat, voor onderweg krijg je een lekker lunchpakket mee en na een dag fietsen geniet je aan boord van een uitgebreid driegangendiner. 

Goede service
Elk jaar verwelkomt Boat Bike Tours meer dan 15.000 gasten aan boord. Het team doet er alles aan om elke gast een unieke fietsvaar-ervaring te laten beleven. Vanuit de beoordelingen van de gasten en de feedback van de reisleiders en scheepsbemanning ontwikkelen ze de excursies, Zo maken ze de fietstochten nog aantrekkelijker en comfortabeler. Verwacht dus zorgvuldig uitgestippelde routes, bekwame en ervaren reisleiders, lekker eten en prima service aan boord. 

Kenmerken

  • Unieke combinatie van varen en fietsen
  • De reizen vinden plaats in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk
  • Reizen voor kleinere en grotere groepen
  • Alle reizen zijn op basis van volpension

Locatie

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X