Tubber – Zeil- & vaarvakanties

Tubber – Zeil- & vaarvakanties

Beschrijving

Bij Tubber huur je direct online een boot voor jouw zeilvakantie: keuze uit duizenden zeiljachten, catamarans of luxe jachten in binnen- en buitenland. 

Stel zelf jouw zeilvakantie samen, of krijg hulp van de experts van Tubber. Je hebt de keuze uit meer dan 16.000 boten. Deze liggen in binnen- of buitenland, op meer dan 750 bestemmingen. Zo is Tubber actief in o.a. Kroatië, Griekenland, Italië, Frankrijk, Spanje en Nederland. Bij welke bestemming wil jij je avontuur op zee beginnen? 

Vrijheid op het water
Varen is een unieke manier om te reizen. De vrijheid en het avontuur van een vakantie op het water is bij Tubber beschikbaar voor ervaren zeilers, maar ook als je liever hebt dat een schipper je begeleidt. Of ga je liever flottieljezeilen? De experts van Tubber adviseren je graag over de vakantie die bij jou past. Voor, tijdens en na de zeilvakantie zijn ze 24/7 voor je bereikbaar. Je betaalt je boeking veilig online, inclusief SGR.

Onvergetelijke vaarvakanties
Het team van Tubber bestaat uit fanatieke watersporters die houden van zon, zee en zeilen. Al meer dan 10 jaar organiseren zij onvergetelijke vakanties op het water. Ze kennen de lokale verhuurders persoonlijk en bieden enkel jachten aan van betrouwbare partners. Van je eerste zoektocht tot het einde van je reis staan ze voor je klaar. 

 

Kenmerken

  • Direct online een boot te huren voor jouw zeilvakantie
  • Keuze uit meer dan 16.000 boten in binnen- en buitenland
  • Voor, tijdens en na de zeilvakantie is Tubber 24/7 voor je bereikbaar
  •  
  • Deel: