Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Vanclaes – Boottrailers

Alphen aan den Rijn
Nederland
Vanclaes – Boottrailers
Vanclaes – Boottrailers
Vanclaes – Boottrailers
Preview Thumbnail
Vanclaes – Boottrailers
Vanclaes – Boottrailers
Vanclaes – Boottrailers

Beschrijving

Vanclaes in Alphen aan den Rijn heeft een breed aanbod boottrailers: van gewone boottrailers tot zware opleggers. 

Vanclaes ontwikkelt en produceert al haar producten zelf, ze zijn merkhouder van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende, functionele designs. De boottrailers hebben een lange levensduur en bieden alle gemak en de garantie op maximaal vaarplezier. Geen gedoe meer langs de waterkant.

Vanclaes Experience Center
De Vanclaes boottrailers zijn in geheel Europa, Amerika en Israël te koop bij hun Internationale Business Partners. En in Alphen aan den Rijn ben je van harte welkom in het Vanclaes Experience Center, waar je de boottrailers kunt bekijken, testen en kopen. Vanuit jouw wensen voor het gebruik wordt er een passende offerte voor je gemaakt. Naast het leveren van een bestelde nieuwe boottrailer, kan Vanclaes ook het gehele traject om tot de juiste boottrailer te komen voor je verzorgen, inclusief afstelling en testen.

Onderhoud en reparatie
Heb je al een Vanclaes in je bezit? Ook de beste boottrailers hebben regelmatig onderhoud nodig en soms een reparatie. Laat je Vanclaes trailer daarom jaarlijks of in ieder geval iedere 10.000 km checken en onderhouden. 

Kenmerken

  • RVS boottrailers
  • Vanclaes Experience Center
  • Onderhoud en Reparaties
  • Deel:

Locatie

Alphen aan den Rijn,Nederland