windverwachting

VETUS viert 50-jarig bestaan met boek 'van zolderkameronderneming tot wereldwijde organisatie'

PERSBERICHT
VETUS_50_jaar_boekSchiedam – Toen Willem den Ouden in 1964 een winkeltje in scheepsaccessoires begon vanuit zijn woonhuis in Rotterdam, kon hij niet bedenken dat hij daarmee de basis legde voor een internationale onderneming met 14 vestigingen en 170 werknemers wereldwijd anno 2014: VETUS!
Geen boot zonder VETUS
Stap wereldwijd op een willekeurige boot, en u vindt één van de 3.700 VETUS artikelen. Van motor tot dekdoorvoer en van boegschroef tot bilgepomp. Met 14 eigen vestigingen en een distributienetwerk van duizenden distributeurs en dealers wereldwijd, is VETUS in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt.
50 jaar VETUS, de complete geschiedenis
Ter ere van het 50-jarig bestaan heeft VETUS een boek uitgebracht: VETUS, sinds ’64. De complete geschiedenis weergegeven in 5 hoofdstukken die ieder het verhaal van een decennium vertellen. Op basis van interviews met (oud-)medewerkers en klanten is, gecombineerd met vooral veel fotomateriaal een prachtige weergave gemaakt van de ups en downs van een startende onderneming op een zolderkamer tot een wereldwijd opererende organisatie.
VETUS, Creators of Boat Systems
Het VETUS assortiment bestaat uit meer dan 3.700 producten van hoge kwaliteit die geheel of gedeeltelijk ontwikkeld zijn onder eigen regie. Daar de basis van het bedrijf ligt in het in- en verkopen van scheepsbenodigdheden voor de pleziervaart, is de kernactiviteit van VETUS in 2014, het (door)ontwikkelen van technische scheepsonderdelen. Ruim 70% van het productaanbod van VETUS wordt geheel of gedeeltelijk in eigen beheer ontwikkeld en doorontwikkeld, met een team van wereldwijd ruim 25 engineers!
De VETUS producten worden, aangeboden in 14 complete systemen voor uw boot zoals uitlaatsystemen, brandstofsystemen en vuilwatersystemen. Kortom, VETUS is de one-stop-shop voor al uw technische installaties aan boord!
Het totale VETUS assortiment is te vinden in de VETUS catalogus, die jaarlijks wordt uitgebracht in 14 talen. Naast de catalogus is het complete productaanbod uiteraard ook online te vinden. Op www.vetus.com staan alle VETUS producten voorzien van handleidingen, instructievideo’s en meest gestelde vragen. Uiteraard is hier ook de laatste informatie te vinden met betrekking tot de nieuwste VETUS producten.
Meer informatie www.vetus.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X