Informatie voor de watersporter

Volgend Seizoen Anders?

Alleen varen blijft een kunstje. Net als varen zonder eigen boot. Maar hoe verander je je wereld? Het vierde kwartaal is bij uitstek de tijd het afgelopen seizoen te evalueren. Is er genoeg gevaren en was het vaarplezier wel écht plezier? Hebben de huurprijzen zich opgestapeld of kost de eigen boot u gewoon te veel, maar wilt u ‘m niet verkopen? Vragen die tobberig aandoen, maar die niet van ambitie ontbloot hoeven te zijn. Het volgend seizoen zou dus geheel anders kunnen worden aangepakt.

U heeft tal van mogelijkheden. Er zijn springlevende vaar-communities, zoals Bikkels. U bent er welkom met en zonder boot. Houdt u niet van groepsgedoe en verplichtingen dan biedt Sailconnect misschien uitkomst. 

Dit is wel een wat zakelijker verhaal. Maar alles heeft z’n prijs. U betaalt een bescheiden bedrag voor het meezeilen. Of ontvangt als schipper een vergelijkbaar bedrag voor uw betalende opstapper of opstappers. Het basis-idee blijft het zeilen toegankelijker te maken. Sailconnect bemiddelt ook zeillessen, groepen en opstappers.
Last but not least kan er behoefte zijn aan een werkelijke relatie, die verder gaat dan alleen iemand (of een boot..) om mee te varen. In dit type Sail Dating kan het in watersport gespecialiseerde bureau Romeo en Julia voorzien. Omdat kiezen en jezelf kennen niet altijd eenvoudig is, staat Monique Houtzager u hierin bij. Liever alleen op avontuur? Kan ook. Gewoon via een al dan niet anoniem oproepje op het onderdeel Vaarmensen van Vaarmarkt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht