Informatie voor de watersporter

Vreeswijk van 29 tm 31 juli 2016 in het teken van historische vaartuigen en varend erfgoed

PERSBERICHT
vreeswijkvolvaartVreeswijk – In het laatste weekend van juli 2016 is het zover: van 29 t/m 31 juli zullen 200 Historische schepen voor een prachtig spektakel zorgen. De landelijke vereniging “Het Historisch Bedrijfsvaartuig” houdt dan haar jaarlijkse reünie en dit keer zijn de schepen te gast in Vreeswijk.
Onder auspiciën van de Museumwerf Vreeswijk zullen prachtig gerestaureerde en nog volledig varende en zeilende tjalken, klippers, aken, luxe motoren en andere voormalige bedrijfsvaartuigen de wateren in Vreeswijk vullen. De reünie is een evenement dat jaarlijks een grote publieke belangstelling geniet en dat is geen wonder: VreeswijkVolVaart zal in 2016 voor het Varend Erfgoed het grootste evenement zijn dat in Nederland wordt georganiseerd!
De vaak meer dan 20 m lange schepen zullen in de week vanaf 25 juli aankomen en afmeren in de wateren van het oude dorp Vreeswijk. Langs de Handelskade tot de Koninginnesluis als in het kanaal dat eindigt in de Oude Sluis in het sfeervolle centrum van Vreeswijk zal een ongekend aantal historische schepen op loopafstand te bewonderen zijn.
De schepen worden zo afgemeerd dat er voor het publiek een heel aantrekkelijk “rondje” ontstaat om al dat moois te bekijken!
U bent welkom om VreeswijkVolVaart te beleven!
Meer informatie www.vreeswijkvolvaart.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht