Waterland Yacht Charter voorziet al haar huurzeiljachten van Raymarine E7 touchscreen kaartplotter

PERSBERICHT
Monnickendam – Waterland Yacht Charter heeft al haar schepen voorzien van Raymarine’s nieuwste e7 touchscreen kaartplotter. De Waterland vloot, die bestaat uit de nieuwste Dehler en X-Yachts (6.5 tot 14,5 m), is nu volledig uitgerust met Raymarine apparatuur.
De Raymarine e7 kaartplotter biedt de nieuwe HybridTouch™ technologie: de gebruiker kan snel wisselen tussen een intelligent touchscreen en handmatige joystick bediening. De E7 plotter heeft verder standaard een krachtige ingebouwde Bluetooth en WiFi, waardoor de e7 op afstand afgelezen kan worden via de gratis Raymarine app “Ray-view” voor tablets en smartphones. Een I-pad of I-phone (in waterdichte hoes) kan zo gemakkelijk als extra plotter-repeater in de kuip worden ingezet.
Trees Zetzema, eigenaar van Waterland Yacht Charter, zegt: “We hebben gekozen voor Raymarine omdat we onze klanten nu een volledig geïntegreerd elektronisch navigatie systeem kunnen bieden. Na jaren ervaring – Waterland verhuurt al 27 jaar zeiljachten – hebben we voor onze klanten gekozen voor een complete geïntegreerde Raymarine set, waarbij voor ons de doorslag gaf de betrouwbaarheid en het bedieningsgemak. Ik ervaar zelf, wanneer we onderweg zijn, dat niets zo aangenaam is als in de kuip alle navigatie informatie oproepbaar te hebben. Vooral de handige Rayview uit de app-store maakt het systeem compleet”.
”Waterland Yacht Charter en Raymarine is een goede combinatie: de moderne Dehler en X-Yacht ontwerpen en de laatste innovaties in navigatie elektronica; sportief zeilen en riant vakantievieren!”
Waterland Yacht Charter, met als basis Jachthaven Waterland in Monnickendam aan het IJsselmeer, biedt als enige zeiljachtverhuurder een vloot van de nieuwste Dehler en X-Yachts aan.
Meer informatie www.waterlandyacht.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X