Informatie voor de watersporter

Watersport Paasshow 2013 bij Bouwmeester Watersport dit jaar in nieuwe showroom en met talrijke workshops

PERSBERICHT
bouwmeesterHardinxveld-Giessendam – Op zaterdag 30 maart en maandag 1 april gaat het weer gebeuren, de jaarlijks terugkerende watersportshow bij Bouwmeester Watersport in Hardinxveld-Giessendam (Paasshow). De watersportshow staat bol van de mooiste boten, de krachtigste motoren, maar ook nieuwste accessoiretrends.
Boten
Tijdens de Paasshow zijn boten uiteraard niet weg te denken, de nieuwste modellen liggen in de showroom te glimmen: Campion sportboten, Crescent en Wato sloepen, Zodiac en Honwave opblaasboten. Polyester boten van Crescent, aluminium boten van Marine en Linder, polyethyleen boten van Rigiflex (Jeanneau), BIC en Pioner en de ABS boten van Terhi te zien. De vakmensen van Bouwmeester Watersport kunnen u alles over de boten vertellen en u uitstekend adviseren bij het maken van uw keuze.
Quads
Nieuw dit jaar zijn Quads van het merk Landfighter. Dit zijn superieure Quads in de sport en Utility categorie met Subaru motoren van 272cc, 499cc en 565cc. Landfighter heeft ook een buggy in het programma. De complete serie is tijdens de show bij Bouwmeester te zien. Alle quads zijn ook leverbaar met kenteken voor gebruik op de openbare weg.
Reddingsbrigade
De Hardinxveld-Giessendamse Reddingsbrigade (HGRB) heeft haar boten ook in volle glorie op de show staan. Er zijn gedurende de paasshow meerdere hulpverleners aanwezig, in vol tenue, zei kunnen de bezoekers alles over de reddingsbrigade en hun belangrijke werk vertellen.
Anders
Dit jaar is de showroom nieuw ingericht, de winkel completer dan ooit, de werkplaats in volle glorie te bewonderen en is de 2013 collectie van Jobe watersport accessoires helemaal top met de nieuwste wakeboards, waterskies, funtube’s. In de winkel treft u alle denkbare accessoires en onderdelen aan, van antifouling tot scharnieren, van stuurstoelen tot navigatieverlichting. Ook voor de koopjes moet u bij Bouwmeester Watersport zijn, tijdens de Paasshow zijn er extra accessoires en onderdelen en zijn nu voordelig in te kopen.
Workshops en lezingen
Nieuw deze paasshow editie bij Bouwmeester Watersport zijn de vele workshops en lezingen. Experts van Bouwmeester vertellen u alles wat u weten wilt tijdens speciale workshops en lezingen. Bezoekers kunnen gratis en zonder vooraankondiging deelnemen aan één van de vele workshops of lezingen. Er worden workshops gehouden voor buitenboordmotoronderhoud, motorproblemen, touw splitsen en knopen, vaarbewijs opfrissen (met de nieuwste regels en vereisten) en er kan kennis worden gemaakt met marifoonbediening. Ook komt er een workshop polyesterreparatie en over cleanen en poetsen van boten. Kortom uw kennis kan ook weer worden aangescherpt tijdens de paasshow bij Bouwmeester Watersport in Hardinxveld-Giessendam
Motoren
Bouwmeester Watersport is niet voor niets Neerlands grootste motorenspecialist. Bij Bouwmeester Watersport zijn alle A-merken motoren te koop. Bouwmeester Watersport is erkend dealer van Evinrude, Yamaha, Honda, Mariner, Tohatsu, Mercruiser, Nanni, Solé, Vetus, Minn-Kota, MotorGuide en Torqeedo motoren. Als deze merken zijn vertegenwoordigd tijdens de show. Ook aan de inwendige mens is gedacht, kortom het gaat een groot feest worden!
Meer informatie www.bouwmeesterwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht