Informatie voor de watersporter

Watersportverbond van Magic Marine naar Musto als kledingsponsor

PERSBERICHT

Kiran Badloe (RS:X-windsurfer), Paul de Groot (Kubus Sports) en Dewi Couvert (49erFX-zeilster) voor het Topzeilcentrum in Den Haag
UTRECHT – Watersport-kledingmerk Musto wordt kledingsupplier van het Watersportverbond. Musto-distributeur Kubus Sports en het Watersportverbond zijn op 22 november overeen gekomen dat de alle Nederlandse topzeilers van Team Delta Lloyd, inclusief de talenten, coaches en ondersteunende topsportstaff, zullen worden voorzien van kwalitatief hoogstaande kleding van Musto.
Naast de walkledingpakketten die beschikbaar worden gesteld voor de zeilers en staff, worden de coaches tevens voorzien van technische kleding om droog te blijven tijdens alle trainingen en wedstrijden. Het Watersportverbond en Musto zetten samen in op een toekomstbestendige samenwerking, in elk geval tot en met de Olympische Spelen in Tokyo (in 2020).
Paul de Groot, Category Manager Watersport bij Kubus Sports is erg blij met de samenwerking: “Musto is al jaren een bekende naam onder de zeezeilers. Minder bekend bij het grote publiek is dat we ook kleding maken voor zeilers in de eenheidsklassen. We beschouwen het als een groot compliment dat de Nederlandse topzeilers op onze kleding vertrouwen.
We kijken uit naar een mooie samenwerking met de zeilers van het Team Delta Lloyd en hopen dat onze kleding bij kan dragen aan extra plezier en comfort voor de sporters. En natuurlijk aan goud op de Olympische Spelen.”
Maurice Leeser, directeur Watersportverbond: “Wij zijn ontzettend blij met Musto als kledingsponsor. Een écht watersportmerk als Musto weet als geen ander wat er belangrijk is voor onze zeilers. Het feit dat Musto de kwaliteit die ze levert voor off-shore zeilers, nu ook implementeert in hun kleding voor de zeilers in de kleinere boten, is een fantastische ontwikkeling.”
Ook de zeilers van Team Delta Lloyd reageren enthousiast op de nieuwe samenwerking. Niet alleen de hoge kwaliteit, maar ook de uitstraling van de kleding past perfect bij de ambities van de topsporters. De zeilers zullen in maart 2018, tijdens de Prinses Sofia Cup in Palma, voor het eerst in de nieuwe kleding op pad gaan.
Meer informatie www.watersportverbond.nl en www.musto.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht