Week van de Watersport met eigen stand 'vol prijzen' op HISWA RAI in aanloop watersport-promotieweek in april

PERSBERICHT
Amsterdam – De Week van de Watersport is een initiatief van Bohil Media, onderdeel van de Telegraaf Media Groep. De opening van de stand en de kick-off van de Week van de Watersport vinden plaats tijdens de HISWA-RAI in Amsterdam op 5 maart 2014.
Week van de Watersport
De Week van de Watersport die plaats vindt van 14 tot en met 21 april heeft haar grote kick-off moment tijdens de HISWA RAI van 5 tot en met 9 maart. Dit nieuwe evenement wordt gedurende deze beurs groots onder de aandacht gebracht. De Week van de Watersport heeft hier haar eigen stand die onder het genot van een glaasje champagne onthult zal worden.
Stand
De organisatie van de Week van de Watersport is erg trots op de eigen stand tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show. Bezoekers van onze stand komen van alles te weten over deze week bomvol activiteiten. Bezoekers kunnen ook kennis maken met de activiteiten die georganiseerd worden tijdens deze week en met de deelnemende bedrijven. Er worden flyers uitgedeeld en bedrijven kunnen zich direct als deelnemer met één of meer activiteiten inschrijven. Tijdens de HISWA onthult de Week van de Watersport ook de twee goede doelen die bij dit evenement zijn aangesloten. Gedurende de HISWA krijgen deze goede doelen de nodige aandacht.
Winactie
Op de Week van de Watersport stand vindt ook een winactie plaats en alle bezoekers kunnen hier aan meedoen. De prijzen worden geleverd door onze samenwerkingspartners Beleef Friesland, Cruising Home en Vetus. Recreatiecentrum Sneek biedt een rondvaart door de stadsgrachten t.w.v. €85, Ottenhome Heeg biedt een dagje zeilen aan in een polyvalk t.w.v. €150, VVV Heeg biedt meevaren met de Palingaak aan. Botenverhuur L. van der Pol biedt een weekend zeilen met één van zijn nieuwste zeiljachten: Balt 27 ter waarde van € 485,-. Wat de winactie van onze stand zelf precies inhoudt, bewaren wij tot op de HISWA als geheim. Dus kom langs, doe mee en win!
Meer informatie www.weekvandewatersport.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X