Weer een nieuwe waterkaart app met abonnement: vaarweg.net updatet automatisch de actuele gegevens

Persbericht
Zeewolde – Dankzij internet kunnen steeds meer instanties data sneller ter beschikking stellen. De vaarkaart van Vaarweg.net maakt daar gebruik van en verwerkt alle updates direct in de kaart. Updates worden dus niet meer opgespaard en pas later uitgegeven. Deze innovatie maakt dat Vaarweg.net de meest actuele vaarkaart van Nederland is. Handig voor een middag zeilen op een klein zeilbootje tot een lange vakantie op een groot motorjacht.

De vaarkaart zit boordevol nuttige, handige en noodzakelijke informatie. Nu bijna iedereen over een smartphone of tablet beschikt om real time informatie binnen te halen, maakt Vaarweg.net het mogelijk om te kiezen welke lagen met informatie zichtbaar zijn in de kaart en welke niet. Zo kun je de kaart helemaal naar eigen inzicht aanpassen. Met één klik is allerlei informatie op te vragen, zoals openingstijden van een brug of voorzieningen in een jachthaven.
Samen zorgen we ervoor, dat de kaart zo actueel mogelijk blijft. Vaarweg.net heeft, in samenwerking met Rijkswaterstaat, een vaarmelder in de kaart opgenomen. Is een boei verkeerd weergegeven op de kaart, ondervind je ernstige hinder van passerende containerschepen op een bepaalde plek of bemerk je onveilig vaargedrag, dan kun je dat eenvoudig melden. Uiteraard moet altijd 112 gebeld worden bij ongevallen en/of om hulpdiensten in te schakelen.
Door naar de site te gaan, kun je gratis de digitale vaarkaart proberen. Door je te registreren krijg je veel meer opties en een gratis proefabonnement. Daarna kun je eenvoudig een week-, maand- of jaarabonnement afsluiten voor alle lagen die jij gebruikt. Een weekabonnement heb je al vanaf € 5,95.
De Vaarweg.net vaarkaart is verkrijgbaar als Android App en binnenkort ook voor Apple.
Meer informatie www.vaarweg.net

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X