123 stickers

Yachtconsult start laatste mondelinge spoedcursus voor het vaarbewijs-examen van dit seizoen

PERSBERICHT
Roosendaal – Opleider voor het vaarbewijsexamen Yachtconsult start binnenkort de laatste mondelinge cursus van het vaarseizoen. De lessen verdeeld over twee zaterdagen staan gepland voor 25 juli en 1 augustus in Breda, Roosendaal of Willemstad.
De totale kosten voor deze twee zaterdagen samen bedragen € 135,–.
Het is gebleken dat het slagingspercentage van de kandidaten die in één keer slagen van ± 80% naar ± 50% is gedaald. Vaak doen de kandidaten meerdere keren examen. Dat is vooral te wijten aan een slechte voorbereiding voor het examen. Dat kan komen door

  1. Een online cursus volgen
  2. Een boek kopen en alleen doorlezen
  3. Boek en een vragen CD kopen
  4. Een één dagcursus volgen waar in één dag een enorme hoeveelheid stof wordt behandeld.

Wilt u snel en zeker het vaarbewijs halen, dan is Yachtconsult een veilige weg.
Van mensen die een mondelinge cursus op twee volle dagen volgen slaagt gemiddeld 80% tot 90% in één keer voor het examen.
Maar er moet ook thuis tijd ingestoken worden. Daarom krijgt u als aanvulling op de mondelinge cursus een gratis CD met duidelijke uitleg, veel animaties en gesproken tekst! (zie onderaan voor voorbeeld)
Voor Vaarbewijs 1 en 2 zijn afzonderlijke CD’s beschikbaar
Bijna alle cursisten vinden na afloop van de cursus en de praktische tips die gegeven worden, dat eigenlijk iedereen de kennis van de regels en hoe je in de praktijk zou kunnen varen moet hebben voordat je het water op gaat.  U zult zien, met een goede begeleiding en uw eigen inzet valt het allemaal erg mee.
Meer informatie www.yachtconsult.com en voorbeeld CD