windverwachting

Yerseke Watersportservice komt met eigen motorjacht Yerseke Offshore 62 en opent nieuwe hal voor winterstalling

PERSBERICHT
yerseke_jachtservYerseke – Yerseke Watersportservice start binnenkort met de afbouw van de Yerseke Offshore 62. Het aluminium jacht meet 18,50×5,10m, heeft een waterverplaatsing van 30 ton en is ontworpen door Yerseke Watersportservice en Trimm Design.
Voorzien van 2 John Deere motoren haalt het schip een snelheid van 15 knopen. Het schip is voorzien van hydraulische boeg- en hekschroef en tevens voorzien van 2 spudpalen. De motoren staan, met conventionele schroefassen, achterin het schip, mede hierdoor ontstaat een ruime leefruimte met een laag geluidsniveau. Onder het stuurhuis bevinden zich 2 gastenhutten en een douche/toilet, midscheeps de salon en kombuis, het voorschip wordt ingenomen door de eigenaarshut met volledig voorin de douche/toilet. Een ruime bergruimte is bereikbaar vanaf het zwemplateau.
Door de forse rompramen is er ook in de salon en achterhutten veel contact met het water. In het stuurhuis verzonken zit een buitenstuurstand en ook op het achterdek is de mogelijkheid om het schip volledig te besturen.
Winterstalling
Met ingang van komend winterseizoen heeft Yerseke Watersportservice ook één geïsoleerde, maar niet verwarmde loods beschikbaar voor winterstalling. Op deze manier wordt ingespeeld op de vraag uit de markt. Verder voldoet de loodsen aan dezelfde hoge eisen die wij ook aan de verwarmde winterstalling stellen.
Meer informatie www.yersekegroup.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X