Informatie voor de watersporter

Zara-eigenaar Amancio Ortega geeft €13 miljoen korting op de ‘Drizzle’

De Spaanse miljardair Amancio Ortega, oprichter en eigenaar van de wereldberoemde modeketen Zara, heeft aangekondigd dat hij zijn luxueuze superjacht van de hand wil doen. Het indrukwekkende jacht, bekend als ‘Drizzle,’ is een meesterwerk van Feadship, een van de meest gerenommeerde bouwers van superjachten ter wereld.

Ortega heeft besloten om het jacht te verkopen en biedt een aanzienlijke korting aan potentiële kopers. De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg €76 miljoen, maar Ortega is bereid om het jacht voor €63 miljoen te verkopen, wat neerkomt op een korting van maar liefst €13 miljoen. Deze zet heeft de aandacht getrokken van de internationale jetset en liefhebbers van luxe jachten over de hele wereld.

Het superjacht ‘Drizzle’ werd in 2012 gebouwd door Feadship, een Nederlandse scheepswerf bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en toonaangevende ontwerpen. Het jacht heeft een lengte van 67 meter en biedt plaats aan 10 gasten in vijf luxueuze hutten, met accommodatie voor max 18 bemanningsleden.

Amancio Ortega heeft jarenlang genoten van zijn tijd op dit spectaculaire jacht, maar heeft besloten om het van de hand te doen om persoonlijke redenen. Hoewel het nog steeds een van de meest begeerde superjachten ter wereld is, is de korting van €13 miljoen een aantrekkelijke gelegenheid voor welgestelde kopers die op zoek zijn naar een dergelijke luxe ervaring op zee.

Het nieuws van de verkoop van ‘Drizzle’ heeft al geleid tot speculaties over mogelijke kopers en heeft de belangstelling van de internationale jachtgemeenschap gewekt. De verkoop van dit superjacht zal ongetwijfeld een van de meest opmerkelijke transacties in de wereld van de luxe jachten worden.

Voor geïnteresseerde kopers die dromen van het bezitten van dit prachtige staaltje maritieme technologie en luxe, is ‘Drizzle’ nu beschikbaar voor bezichtiging en verdere onderhandelingen. De wereld kijkt vol verwachting uit naar wie de gelukkige nieuwe eigenaar van dit Feadship-meesterwerk zal worden.

Voor meer informatie en foto’s: hamilton-marine.com

Foto: Feadship

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht