Informatie voor de watersporter

Zeewaardige trawler Integrity 47XL van Swanta Yachting is één van de nominaties voor European Powerboat of the Year 2016

PERSBERICHT
Barneveld – De Integrity 47XL is door een vakjury van acht Europese watersportmagazines genomineerd voor de onderscheiding van ‘European Powerboat of the Year’ 2016 in de categorie ‘waterverplaatsers’. De prijs is een inititatief van het Duitse tijdschrift Boote. In Nederland is het blad Motorboot bij de toekenning betrokken. Of de Integrity 47XL de onderscheiding ook daadwerkelijk zal krijgen, wordt eind dit jaar besloten en bekend gemaakt op 23 januari a.s., de eerste dag van Boot Düsseldorf 2016.

De Integrity 47XL van Swanta Yachting is genomineerd voor 'European Powerboat of the Year 2016'
De Integrity 47XL van Swanta Yachting is genomineerd voor ‘European Powerboat of the Year 2016’

De Integrity 47XL is een zeewaardige polyester trawler met veel comfort en luxe in een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding, en wordt in opdracht van het Nederlandse Swanta Yachting in China geproduceerd.
De Integrity 47XL heeft twee hutten, twee douches, en twee toiletten. Verder beschikt de boot over een zeer groot achterdek met comfortabele banken met een lengte van maar liefst 400 en 255cm. De glazen achterpui is dubbel schuifbaar. Het schip kan met een Cummins QSB 6.7 480PK een snelheid bereiken van ruim 16 knopen.
Meer informatie www.integritytrawlers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht