Zeilmaker UB Sails start nieuwe 'community' site en vraagt alle schippers met zeilen van UB Sails even mee te kijken

PERSBERICHT
Enkhuizen – Zeilmaker UB Sails (officieel ‘Zeilmakerij United Baltic Sails’) heeft een nieuwe heldere website boordevol informatie voor wie op zoek is naar jachtzeilen of z’n zeilen moet laten repareren. Het bijzondere aan de Enkhuizense zeilmaker is dat dit bedrijf zeilen levert voor zowel de pleziervaart als de zeilende chartervaart. Voor de laatste beroepsgroep geldt UBsails als specialist. Ook de zeilen van de Clipper Stad Amsterdam zijn door deze zeilmakerij gemaakt.
Eigenaar Hans van der Lee heeft deze positie opgebouwd dankzij bewezen kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Wie bij UBSails komt voelt snel dat z’n ‘zeilen-probleem’ werkelijk wordt gedeeld, in plaats van direct vertaald in omzetcijfers. Het leuke van de nieuwe site, is dat deze nu ook een beetje fungeert als ‘UBSails community’. Op de site kun je precies zien welke boten met UBSails varen.
Wel heeft Van der Lee nu zelf een klein probleem. De pagina met ‘links’ moet ook geupdate worden. Daarom doet hij nu een beroep op alle UBSails vaarders om even te kijken of de link naar zijn of haar schip nog wel actueel is. De zeilmaker zou zijn klanten zeer erkentelijk zijn, nu even op hun beurt te willen meedenken en hun bevindingen aan hem te melden: webmaster@ubsails.nl
Meer informatie www.ubsails.nl