Informatie voor de watersporter

Zeilschip Bounty viert tienjarig charterbestaan met bijzondere vaartochten

Persbericht
bountyLelystad – De prachtige 2-mast Brigantijn Bounty die ooit in 1954 haar eerste carrière begon als viskotter op de Noordzee, is na een grondige verbouwing in april 2004 opnieuw te water gelaten en daarmee haar 2e carrière begonnen als luxe varend zeilschip.
In de afgelopen 10 jaar hebben ontzettend veel bedrijven, families, vrienden en bruidsparen hele mooie momenten beleefd met zeilbrigantijn Bounty op het Marker- of IJsselmeer en tijdens de koningsvaart in 2013 had Bounty een zeer prominente rol.
Om dit jubileum te vieren hebben wij de ‘Doldwaze Bounty dagen’ in het leven geroepen met diverse promotionele vaartochten. Speciaal voor jong en oud bieden we hiermee de mogelijkheid om tegen bijzonder lage tarieven op een comfortabele manier een dagje mee te kunnen varen op ons prachtige dwarsgetuigde luxe zeilschip.
Eén van deze acties was de ‘10 jaar jubileum familie zeildag’ op 6 april, welke binnen een week volledig was uitverkocht. Vanwege dit overweldigende succes hebben wij ook een speciale actie voor individuele zeilliefhebbers om mee te varen met de ‘Sail in’ of ‘Sail Out’ Kampen. Deze vaartochten vinden plaats voorafgaand of na het grote nautische evenement ‘Sail Kampen 2014’ welke gehouden wordt van 18 tm 21 april aanstaande.
Naast bovenstaande jubileum festiviteiten hebben wij nog meer acties.
Meer informatie www.zeilschipbounty.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht