Informatie voor de watersporter

Zodiac heeft Medline modellen vernieuwd met het accent op 'comfort'

PERSBERICHT
Aalsmeer – Zodiac introduceert dit jaar compleet vernieuwde MEDLINE modellen. Functioneel en innovatief De Medline serie van Zodiac staat al jaren synoniem voor een comfortabele maar ook sportieve RIB voor het gehele gezin. Door zijn veelzijdige karakter zijn deze RIB’s te gebruiken voor sportieve watersport activiteiten, maar ook voor het genieten van de zon en het water is dit de juiste boot. Voor het seizoen 2011 heeft Zodiac het design van deze RIB lijn volledig vernieuwd.
Wat ogenblikkelijk opvalt is het ontwerp van de drijver, met zijn stijlvolle beige met crème kleurstelling (vanaf de Medline 550) en zijn in het oogspringende stootrand. De karamelkleurige bekleding is van een nieuw hoogwaardig materiaal gemaakt waardoor er nog meer gebruikscomfort ontstaat. Een andere vernieuwing voor de Medline modellen is dat er Hypalon/Neopreen drijvers beschikbaar zijn vanaf de Medline 550. Bij de Medline 550 als een optie en bij de Medline 650 en 850 als standaard. Zowel het Strongan Decitex van de Medline 500 en 550 als het Hypalon-Néoprène worden door Zodiac zelf vervaardigd en zijn van een exceptioneel hoge kwaliteit.
Natuurlijk beschikken alle Medline modellen over het unieke en door Zodiac gepatenteerde verwijderbare drijver systeem. Prestaties De prestaties van de Medline serie zijn onveranderd hoog, en door de groot diameter drijver geschikt voor een keur aan krachtige viertakt buitenboord motoren.
Hiswa
Op de Hiswa bootshow zal de nieuwe Medline 650 tentoongesteld worden.
Meer informatie: www.marinetradinginternational.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht