windverwachting

11de Sevenstar Contest Cup van 30 mei – 1 juni en Contest Yachts organiseert dit jaar ook Contest Meetings

PERSBERICHT
contestcupMedemblik – Dit jaar organiseert Contest Yachts de elfde editie van de Sevenstar Contest Cup in het weekend van 30, 31 mei en 1 juni. Contest eigenaren kunnen tijdens deze editie wederom meedoen aan een groots Contest evenement inclusief een feestelijk programma.
Sevenstar Contest Cup
“Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het voor jonge gezinnen ook leuk is om mee te varen. Het is iedere keer weer een uitdaging om de vorige editie te overtreffen, en uiteraard gaan we deze met veel plezier aan!”, aldus directeur Arjen Conijn.
Contest Meetings en Contest Cup in Spanje
Naast de jaarlijkse Sevenstar Contest Cup organiseert de werf dit jaar samen met een aantal van haar agenten Contest Meetings. De Meetings, die worden gehouden in Zeeland en Mallorca, zullen hetzelfde karakter krijgen als de originele Contest Cup: een weekend heerlijk zeilen, lekker eten en gezellig bijpraten met andere Contest eigenaren. Meer informatie over het programma is te vinden op onze website.
Sevenstar Yacht Transport
De komende editie van de Contest Cup in Medemblik wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Sevenstar Yacht Transport. Sevenstar Yacht Transport is wereldwijd marktleider op het gebied van jacht transport. Sevenstar Yacht Transport is onderdeel van de Spliethoff Group en maakt gebruik van een eigen vloot bestaande uit zo’n 120 schepen. Met kantoren verspreid over de gehele wereld beschikt Sevenstar Yacht Transport over een uitgebreid en solide netwerk dat bijdraagt aan betrouwbaar en flexibel transport naar de meest uitdagende en exotische bestemmingen van uw keuze.
Data
De Sevenstar Contest Cup 2014 vindt plaats van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni 2014 in Medemblik.
De agenda voor de Contest Meetings en Palmarina Contest Cup is als volgt:
Fyffes Contest Meeting, Port Zélande: 22, 23 en 24 augustus
Contest Meeting Mallorca, Palma (Mallorca): 12, 13 en 14 juni
Meer informatie www.contestyachts.com en www.sevenstar-yacht-transport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X