windverwachting

Alle informatie over zeiljachten huren in Zeeland, zeilvakanties en zeillessen tijdens Open Dagen bij Tip Top Sailing op 10 en 11 november

PERSBERICHT
Willemstad, Noord-Brabant – Op 10 en 11 november a.s. organiseert Tip Top Sailing in Willemstad zijn jaarlijkse Open Dagen. Deze dagen worden gehouden met als doel zoveel mogelijk mensen te laten zien wat Tip Top Sailing allemaal te bieden heeft op het gebied van de zeilsport.
Onder het genot van een kopje koffie, thee of soep kunnen bezoekers bijna de gehele vloot met jonge en moderne schepen bezichtigen, waaronder jachten van Bavaria, Beneteau, Dehler en Jeanneau.
Men kan zich uitgebreid laten informeren over zeilles in praktijk en theorie, over de ruime mogelijkheden voor jachtverhuur in Zeeland en over het zeer uitgebreide programma van de buitenlandse zeilvakanties.
Er wordt een briefing gegeven zoals in een echt Grieks flottielje en tijdens een compacte presentatie geven we een impressie van een midweek cursus kajuitjachtzeilen.
Daarnaast zullen er constant demonstraties worden gegeven door instructeurs van de zeilschool in o.a. motor manoeuvreren en ‘Grieks’ ankeren. Hierbij kunnen bezoekers opstappen en zelf het roer in handen nemen.
Voor de kinderen is er een gezellige maritieme knutselhoek met begeleiding zodat de ouders in alle rust de steigers kunnen bezoeken en zich kunnen laten informeren.
Van 11 tot 17 uur zijn bezoekers van harte welkom aan de Lantaarndijk 6 in Willemstad. Gratis parkeergelegenheid is er volop aan de nieuwe Jachthaven.
Voor meer informatie www.tiptopsailing.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X